Uw ZorgCompaan is een organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van met name au-pairzorg. Met het concept au-pairzorg wordt ingespeeld op het regeringsbeleid om (kwetsbare) ouderen en chronisch zieke mensen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Hierbij kan men bijvoorbeeld denken aan een vader of moeder met dementie of de ziekte van Parkinson. Au-pairzorg kan in veel gevallen een alternatief bieden voor mensen die niet naar het verpleeghuis willen of wanneer de reguliere thuiszorg niet de gewenste invulling kan geven.

Au-pairzorg van Uw ZorgCompaan?

Au-pairzorg van Uw ZorgCompaan staat voor dienstverlening aan de cliënt en het ontzorgen van familie en mantelzorgers. De zorg-au-pair woont bij de cliënt in huis en geeft meerdere momenten per dag invulling aan de afgesproken dienstverlening en draagt zorg voor een zo veilig en hygiënisch mogelijke leefomgeving van de cliënt. Au-pairzorg van Uw ZorgCompaan onderscheidt zich door professionaliteit te verbinden met vertrouwde en betrouwbare dienstverlening.

Au-pairzorg, vertrouwd?

Als een cliënt niet meer in staat is voor zichzelf te zorgen en persoonlijke zorg en aandacht in de eigen omgeving thuis wenst te ontvangen, kan au-pairzorg uitkomst bieden. Met au-pairzorg wordt expliciet rekening gehouden met het eigen ritme en gewoonten van de cliënt en is er ruimschoots aandacht voor welzijn en comfort, in de eigen vertrouwde leefomgeving.

Au-pairzorg, betrouwbaar?

Uw ZorgCompaan werkt voornamelijk met buitenlandse zorg-au-pairs. Meerdere zorg-au-pairs beheersen de Nederlandse taal en kunnen daarmee min of meer functioneel in het Nederlands communiceren. De zorg-au-pairs worden zorgvuldig geselecteerd, gescreend en afhankelijk van de specifieke vragen en omstandigheden aan de cliënt of familie voorgesteld.

Au-pairzorg iets voor u?

Uw ZorgCompaan biedt au-pairzorg in heel Nederland en België. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken en onze dienstverlening en werkwijze persoonlijk toe te lichten.

Meer informatie?
www.uwzorgcompaan.eu