Tijdens de overgang begin je als vrouw aan een nieuwe levensfase. In deze periode verandert er veel in je lichaam. Je hormonen veranderen en je lichaam gaat op zoek naar een nieuwe balans. Door veranderingen in je hormonen kun je overgangsverschijnselen ervaren. De verschijnselen kunnen zowel lichamelijk als mentaal zijn. Wat je precies ervaart, kan voor iedere vrouw anders zijn.

Overgangsverschijnselen

Er wordt nog niet heel vaak gepraat over de overgang. Dat is jammer, want er zijn in Nederland meer dan één miljoen vrouwen in de overgang. New Care is er om deze vrouwen te ondersteunen. Met New Care Hormoon balans, een natuurlijk product met ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd om het lichaam te ondersteunen bij alle aspecten van de overgang. Of het nu gaat om overgangsverschijnselen, zoals opvliegers, nachtzweten en stemmingswisselingen, het behouden van je natuurlijke gewicht, je energieniveau en vitaliteit, je geheugen en concentratie of je stressbestendigheid.

Ochtend- en avondtablet

New Care Hormoon balans bestaat uit een ochtendtablet (wit) en een avondtablet (groenblauw) omdat hormoonspiegels en lichaamstaken gedurende de dag veranderen. Door op twee momenten, verdeeld over de dag, andere ingrediënten in te nemen, wordt hiermee goed rekening gehouden.

Blijvend ondersteund

Omdat de overgang een natuurlijk proces is dat meerdere jaren kan duren, bevat New Care Hormoon balans uitsluitend ingrediënten die goed verdraagbaar zijn voor je lichaam en die langere tijd aaneengesloten kunnen worden gebruikt. Zo kunnen wij je tijdens de gehele overgang blijvend ondersteunen.

Meer informatie?
Kijk voor het dichtstbijzijnde verkooppunt op www.new-care.nl/verkooppunten