Alles wat we doen en gebruiken qua cosmetische producten heeft gevolgen. Niet alleen voor ons zelf en voor onze huid,maar ook voor ons milieu en daarmee voor onze planeet. Met onder meer dit principe als uitgangspunt ontwikkelde Nø® Make Up een lijn met no nonsens huidverzorgingsproducten, zónder slecht geweten voor jou én voor onze planeet.Stuk voor stuk zijn deze ‘Clean Beauty’-producten samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten in combinatie met veilige en uitzonderlijk huidvriendelijke aanvullende werkstoffen.

‘Clean beauty’-filosofie’

Het ‘Clean Beauty’-principe combineert alleen het beste van de filosofie van natuurlijke cosmetische ingrediënten in combinatie met veilige en uitzonderlijk huidvriendelijke aanvullende werkstoffen. Goed voor jou en voor onze planeet.

100% veilige ‘synthetische werkstoffen

Nø® Cosmetics producten zijn vegan qua samenstellingen, vrij van minerale oliën, siliconen en PEG’s en ze zijn uiteraard ook niet op dieren getest. Ze zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.

What you see is what you get: pure beauty!

Nø® Cosmetics vindt dat je het geweldig zou moeten vinden als je jezelf in de spiegel ziet, in plaats van te proberen iemand anders te zijn. Zonder iets te moeten verbergen of te verstoppen!

Meer weten?
Kijk op www.no-cosmetics.com