Blijf op de hoogte

Over ons

Mijn Gezondheidsgids is hét kennisplatform over gezondheid en zorg. Kom meer te weten over ziekten zoals COPD, bijnierschorsinsufficiëntie en kanker, en blijf dagelijks op de hoogte over algemene innovaties in de gezondheidszorg.

 Het team achter Mijn Gezondheidsgids

Mijn Gezondheidsgids is een initiatief van Deci Medical Partners, een onderzoeksbureau en educatief mediabedrijf gevestigd in Haarlem. Een team van marktonderzoekers en redacteuren werkt dagelijks aan heldere informatieve perspectieven op ziekte en zorg. De focus ligt hierbij vooral op expertbijdrages van zorgprofessionals, de stem van patiëntenverenigingen, en patiëntervaringen met als doel (I) patiënten de regie te geven over hun eigen aandoening en (II) zorgprofessionals te informeren over onderzoeksbevindingen. Dit doen wij door middel van artikelen, podcasts en videos. Podcast of video opnemen? Neem contact op met Maarten Le Fevre: Maarten.le.fevre@deci-medical.nl

 Breed aanbod van informatie

We verstrekken informatie over verschillende aandoeningen, bijvoorbeeld op het gebied van hematologie, oncologie en hart, vaat en longen. Op de website zijn er verschillende dossiers te vinden over aandoeningen, zoals hartinfarct – Wat nu…?. Deze dossiers gaan in op innovatieve behandelmethoden, samenwerking in de zorg en het herkennen van symptomen.

Daarnaast bieden wij uitgebreide informatie over voeding, psychische problemen en algemene ontwikkelingen in de gezondheidszorg. De veranderingen in de zorgsector, de steeds belangrijker wordende ouderenzorg en het belang van de GGZ zijn onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft, en waar wij het publiek ook graag over informeren.

Wil je weten hoe je een bijdrage kunt leveren aan Mijn Gezondheidsgids? Neem dan contact met ons op via Info@mijngezondheidsgids.nl.