Blijf op de hoogte

Vier Kerst veilig en geef cadeaus op afstand

Door de lockdown wordt het kopen en geven van kerstcadeaus bemoeilijkt. Om Kerst op een gezonde en verstandige manier door te komen, wordt afgeraden om met veel mensen samen te komen. Om uw dierbaren, vrienden en collega’s toch een leuk cadeau te geven is er sindskort een cadeau app waarmee u op afstand een cadeau kunt schenken.

Met deze app maakt u een digitale versie van een cadeaukaart met een feestelijke Kerstvideo. Deze app werd op het Algemeen Dagblad beoordeeld met 5 sterren en is een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een last minute Kerstcadeau.

Aangesloten partners zijn onder andere Wehkamp, Bol.com, Hema en de VVV online cadeaucode. Hierdoor kan de ontvanger van het cadeau bij ruim 100 webshops terecht. Geven op afstand gaat via een link die kan worden verstuurd via Whatsapp, mail of Messenger. Indien u Kerst toch samen viert, dan is het mogelijk om het cadeau te geven via een QR code.

Feestelijke kerstvideo

In de app zit een eenvoudige feature om een video te maken met het gezicht van de ontvanger en eventueel van uzelf. De ontvanger zal zichzelf terugzien in grappige videoclipjes. Daarin is hij verkleed als kerstman of rent hij als elf door een bos.

Het resultaat heeft iets weg van de dansende kerst elfjes. De Giftomatic app bevat echter content voor veel meer gelegenheden. Bovendien heeft u de mogelijkheid om er een cadeau bij te doen.

Het zit hem in de eenvoud

Veel Nederlanders vinden het lastig om een persoonlijk cadeau te vinden. Een cadeau is al snel ongewenst of het voelt toch niet helemaal goed. Daar speelt deze app slim op in door de gever 5 suggesties te laten doen. De keus ligt bij de ontvanger, hij kan ook een ander product kiezen.

Cadeau voor hem

Voor meerdere categorieën helpt Giftomatic met een cadeauzoeker en voorgeselecteerde populaire producten. Als u een cadeau voor hem zoekt dan komt u diverse populaire producten tegen die goed passen bij mannen.

De app nodigt ook uit om wat grapjes klaar te zetten als cadeau, waarmee je de ontvanger een hak kunt zetten. Denk aan anti-aging creme, een dekbedovertrek van de voetbalclub waar hij een hekel aan heeft, of zweetvoetenspray.

Wie op zoek is naar cadeau voor haar wordt ook goed geholpen met het voorselecteren van de vijf cadeausuggesties. In categorieën als koken vindt u al snel een mooie melkopschuimer, of een lekker luchtje in de beauty categorie. Fijn is dat het geen definitieve keuze is, maar slechts een suggestie. Hierdoor voelt het persoonlijk aan, maar koop de ontvanger nooit het verkeerde cadeau.

Gratis cadeau app

Bent u van plan om dit jaar Kerst cadeaus te geven, doe dat dan bij voorkeur zo veilig mogelijk. Winkels zijn dicht en PostNL kampt met flinke vertragingen, waardoor cadeaus die deze week worden besteld waarschijnlijk pas na Kerst zullen aankomen.

Giftomatic cadeau app kan gratis worden gedownload, het minimum cadeaubedrag is €5,-.

Gerelateerde artikelen

Lastig kunnen zien is een probleem waar veel mensen mee kampen. Zo meldde het CBS in een onderzoek uit 2022 dat 62% van de mensen wel eens een bril draagt…

In onze snel bewegende moderne wereld, waar afleidingen overvloedig zijn en de last van verantwoordelijkheden overweldigend kan zijn, zoeken velen van ons naar manieren om opnieuw verbinding te maken met…

Haar. Het wekt nogal eens wat discussies op. We hebben er (bijna) allemaal mee te maken en iedereen kent zijn of haar eigen wensen en voorkeuren als het gaat om…

De één is geboren met een volle bos haar en de ander kan hier alleen maar van dromen. Het kan ook voorkomen dat je het haar van je dromen had,…

De CE-markering op machines geeft aan dat een product voldoet aan de Europese wetgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Deze markering is verplicht gesteld voor verschillende producten,…

Reactie

Plaats een opmerking

Onthoudt mijn naam en e-mailadres in de browser voor de volgende keer dat ik een opmerking plaats.