Blijf op de hoogte

“Je moet ook zelf wat doen om je vetpercentage te verlagen”

Diana Kroonenburg (38) werkt op twee scholen in Zaanstad en staat voor de klas. “Ik werd zwaarder in mijn pubertijd. Eind middelbare school wilde ik er iets aan doen en probeerde ik op vele manieren af te vallen. Ik probeerde om mijn vetpercentage te verlagen onder andere het ‘Cambridge dieet’ en een 1.000 calorieën dieet en kreeg steeds te maken met het jojo-effect. De aanleg zit bij mij in de familie. Ik moet daarom altijd letten op wat ik eet.” 

De moeder van Diana zag een advertentie voor Easyslim.nu® in de krant en gaf haar de eerste behandeling cadeau. Diana: “In het begin was ik nogal sceptisch, maar het had echt effect. Het afslankapparaat, dat je helpt met afvallen en de voedingscoach doen niet al het werk. Je moet natuurlijk opletten wat je eet om je vetpercentage te verlagen. Na een half jaar wekelijks onder het apparaat was ik al flink wat centimeters kwijt. Gemotiveerd door het resultaat deed ik daarna een intensief traject van drie maanden, waarbij ik tweewekelijks onder het apparaat ging.”

Vetpercentage verlagen

Het Easyslim.nu afslankapparaat heeft verschillende programma’s, waaronder vocht- en vetdrainage en spiertraining. Deze combinatie van technieken maakt het mogelijk dat het vetpercentage sneller daalt. Diana: “Iedere persoon is anders. De een houdt meer vocht vast en de andere slaat weer meer vet op, zoals ik. Afhankelijk van je doel, krijg je een programma op maat.”

Voedingspatroon

De coach hielp Diana ook met haar voedingspatroon en een bewuste leefstijl. “Ik ging koolhydraatarm eten en dronk dagelijks ook maaltijd vervangende shakes. Ik laat verder snoep, koek en andere snelle koolhydraten staan, en eet ook geen brood, rijst en pasta meer. Ik ben nu 33 kilogram lichter dan toen ik begon. Ik heb hele goede begeleiding van de coach, maar uiteindelijk moet ik het natuurlijk zelf doen. Wanneer je niet afvalt, stellen ze je plan bij en vragen ze je wat je nog kunt veranderen. Zo kom je samen tot het beste resultaat!”

“Mede door Easyslim.nu is het mij gelukt om zoveel kilo’s af te vallen. Ik voel mij fitter en energieker. Winkelen is een feestje en de reacties uit mijn omgeving zijn goud waard. Een extra stimulans om door te gaan om mijn streefdoel te behalen.”

Vind hier een vestiging van Easyslim.nu

Gerelateerde artikelen

Easyslim.nu helpt mensen die willen afvallen. Dankzij het geavanceerde afslankapparaat wordt vet afgevoerd en spieren getraind. Maar wie wil afvallen krijgt in de afslankstudio’s van Easyslim.nu ook voedingsadviezen. En een…

Onze Westerse maatschappij kampt met een toenemend aantal chronisch zieke mensen. Diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten, kanker: het zijn slechts voorbeelden van chronische ziekten die mede zijn verbonden aan onze…

Reactie

Plaats een opmerking

Onthoudt mijn naam en e-mailadres in de browser voor de volgende keer dat ik een opmerking plaats.